DESPRE NOI

Champion Football Academy a luat nastere din dorinta de a oferi copiilor posibilitatea de a practica fotbal de performanta in conditii optime pentru atingerea potentialului lor maxim sportiv. Avand alaturi o echipa de profesionisti in domeniul fotbalului, cautam sa aducem langa noi copii dornici de afirmare ce pot tinde, de ce nu? catre marea performanta.

BazaSportiva.jpg
  BAZE SPORTIVA  
Antrenori.jpg
     ANTRENORI     
facilitati.jpg
       FACILITATI      
istoria noastra_edited.jpg
ISTORIA NOASTRA
filosofia noastra_edited.jpg
FILOZOFIA NOASTRA

Scopul si obiectivele noastre

Scopul Scolii de fotbal “CHAMPION” este de a forma sportivi de performanta si de a-i promova atat la echipe de top din tara cat si din strainatate.

Unul din principalele noastre obiective este de a aduce si de a transmite copiilor placerea de a juca fotbal. Noi consideram ca pentru a putea face performanta in acest domeniu este nevoie in primul rand de placere, dupa care, alaturi de ambitie, dorinta si munca se poate realiza performanta.

Un alt obiectiv este de a oferi in permanenta copiilor conditii excelente, atat de pregatire (teren, baza sportive moderna, echipament sportive complet, mingi, etc.).

Obtinerea unor pozitii cat mai bune atat in campionat cat si in turneele desfasurate in tara si in strainatate reprezinta un alt obiectiv major al nostru.

Consideram comunicarea ca fiind unul din principalele aspecte ce asigura o dezvoltare rapida si sanatoasa a copiilor, iar ca urmare noi vom pune mare accent pe acest capitol atat in relatia cu copiii cat si in relatia cu parintii.

© 2020 by Champion Football Academy Romania.