Scoala Fotbal Bucuresti
design by Simona Chifor Negru
 
Champion Football Academy

Despre noi

Scoala de fotbal pentru copii si juniori “CHAMPION” a luat nastere din dorinta de a oferi copiilor posibilitatea de a practica un sport de performanta in cele mai bune conditii posibile. Avand alaturi o echipa de profesionisti in domeniul fotbalului, cautam sa aducem langa noi copii dornici de afirmare ce pot tinde, de ce nu? catre marea performanta.


Scopul si obiectivele noastre

Scopul Scolii de fotbal “CHAMPION” este de a forma sportivi de performanta si de a-i promova atat la echipe de top din tara cat si din strainatate.

Unul din principalele noastre obiective este de a aduce si de a transmite copiilor placerea de a juca fotbal. Noi consideram ca pentru a putea face performanta in acest domeniu este nevoie in primul rand de placere, dupa care, alaturi de ambitie, dorinta si munca se poate realiza performanta.

Un alt obiectiv este de a oferi in permanenta copiilor conditii excelente, atat de pregatire (teren, baza sportive moderna, echipament sportive complet, mingi, etc.).

Obtinerea unor pozitii cat mai bune atat in campionat cat si in turneele desfasurate in tara si in strainatate reprezinta un alt obiectiv major al nostru.

Consideram comunicarea ca fiind unul din principalele aspecte ce asigura o dezvoltare rapida si sanatoasa a copiilor, iar ca urmare noi vom pune mare accent pe acest capitol atat in relatia cu copiii cat si in relatia cu parintii.


 
 

ÎNSCRIERILE AU LOC PERMANENT

ÎNSCRIERE ONLINE
 
 


partener oficial partener oficial Academia Gheorghe Hagi
sponsor Family Care
acreditatfrfamfb


Champion Club youtube

© Champion Fotbal Club. Toate drepturile rezervate.
partener oficial Academia de Fotbal Gheorghe Hagi
sus